Kunsth.art blog - We staan er niet alleen voor

blog.art

We staan er niet alleen voor
2021-03-21 10:46

We staan er niet alleen voor

Back to the overview

Alhoewel ik natuurlijk niet kan ontkennen dat de allereerste aanzet voor deze site uit eigenbelang kwam, is het idee ervan toch uitgegroeid tot een poging om kunstenaars een breed platform te geven waarop ze hun werk aan de wereld kunnen tonen. Met wat geluk vind je er waarschijnlijk ook iemand die jouw creatie graag wil zien, aanraken, beluisteren, lezen… Het bericht dat dit weekend in Zeno (bijlage bij De Morgen) stond, bevestigt deze trend. Bovendien doet het me oprecht plezier dat er meer initiatieven ontstaan. Er kunnen er mijns inziens niet genoeg zijn. Laat ons deze crisis dan ook aangrijpen om iets op te bouwen dat ook op de lange termijn interessant blijft. Het lijkt erop dat dit moment aangegrepen wordt om kunst en cultuur ook wat (meer) te laten meesurfen op de digitale golf.

Reden te meer om er voor te zorgen dat we een zo groot mogelijk bereik hebben. En in dat bereik zitten niet alleen de kunstenaars, maar zéker ook de kunstliefhebbers, jullie publiek. Ik heb er al redelijk wat ruchtbaarheid rond gegeven, dat ga ik ook nog een hele tijd blijven doen. Maar -zoals met alles wat betreft sociale media en digitale bekendheid- staat of valt een idee met -komt ie- het netwerk. Mag ik jullie dan ook aanspreken om ook andere kunstenaars en kunstliefhebbers attent te maken op het platform? Mond-aan-mond reclame is de beste manier, jullie zijn de monden van Kunsth.art: spread the word!

We staan er niet alleen voor

Alles verloopt al heel goed, maar het mag nog veel meer zijn! We missen nog veel fotografen, beeldhouwers, muzikanten, poëten en schrijvers, schilders en tekenaars. Voorlopig is deze blog ook enkel Nederlandstalig, maar iedereen is welkom, ook buiten het Vlaamse en Nederlandse grondgebied… het mag erg groot worden! Stel je voor dat je je kunstwerk aan een liefhebber in Parijs of Glasgow kan gaan verkopen! Dan kan zo maar even… !

Veel werk aan de winkel dus… Kan ik op jou rekenen?

Johan Vanstraelen

Back to the overview

Latest posts

Art meets Charity

Art meets Charity

‘Art meets Charity’ is een kunstveiling tvv BNI Foundation Belgium.

2022/07/10

|

Johan Vanstraelen

Een jaar is voorbij

Een jaar is voorbij

We zijn flink gegroeid, daar valt weinig slecht over te zeggen. En het publiek groeit gestaag. Maar de verkoop valt -eerlijk gezegd- wel tegen. Het is ook erg moeilijk om het juiste publiek te bereiken.

2022/01/20

|

Johan Vanstraelen

Expo: New told dream

Expo: New told dream

Een kort verslagje en wat foto’s over de expo ‘New told dream’ van Art 27, je krijgt meteen ook weer zin in om wat kunst te gaan bezichtigen!

2021/06/25

|

Johan Vanstraelen