Kunsth.art blog - Meer variatie

blog.art

Meer variatie
2021-04-01 13:35

Meer variatie

Back to the overview

Kunsth.art heeft op dit moment vooral ‘muurkunst’ -schilderijen, grafiek en fotografie. Ik hoop dat er snel ook andere kunstenaars het platfom ontdekken en er het voordeel van inzien. We missen nog schrijvers, muzikanten en beeldhouwers. Bij deze dus een oproep! Ken jij iemand voor wie het zeker interessant zou zijn om zijn/haar creaties aan de wereld te tonen? Vertel dan zeker door wat je van Kunsth.art vindt…

Ik wil al even van de gelegenheid gebruik maken om een fijne band in de kijker te zetten.

Vorig jaar zou het Muze Jazz Orchestra (MJO) zijn tien-jarig bestaan vieren, maar die feestelijkheden zijn om gekende redenen niet doorgegaan.

Nochthans is het best uitzonderlijk dat een bende van die grootte (met stuk voor stuk top-muzikanten) er na tien jaar nog in slaagt om op regelmatige tijdstippen te repeteren én er ook nog eens zeer kwalitatieve muziek af te leveren.

Meer variatie

Kijk, ik ben geen (technische) muziekkenner, ik kan met moeite een do van een okkernoot onderscheiden. Maar ik weet wel dat ik niet overdrijf als ik zeg dat MJO een top-jazz band is met een zeer gevarieerd oeuvre dat na al die jaren ook steeds een groot publiek kan plezieren. Goed, het is voor de liefhebbers, maar ik ben er ook zeker van dat er nog een hoop liefhebbers zijn die MJO nog nooit hebben horen spelen én er zeker van zouden genieten.

Daarom: bekijk alvast eens de livestreams die ze tijdens corona opnamen. Je gaat zeker zin krijgen om ze in de toekomst ook live mee te maken… ! Hun CD’s zijn nu ook te koop via Kunsth.art. Ze kunnen zeker een steuntje in de rug gebruiken; als je het dus de moeite vindt kan je hier hun muziek bestellen…

Wat heb ik er mee te maken? Ik ben fan, dat had je al door :-). Maar belangrijker: we werken samen aan een project rond tien jaar MJO, dat uiteindelijk ergens begin ‘22 zou moeten afgerond worden. Maar daarover zeker in de toekomst meer hier op Kunsth.art!

Johan Vanstraelen

Back to the overview

Latest posts

Art meets Charity

Art meets Charity

‘Art meets Charity’ is een kunstveiling tvv BNI Foundation Belgium.

2022/07/10

|

Johan Vanstraelen

Een jaar is voorbij

Een jaar is voorbij

We zijn flink gegroeid, daar valt weinig slecht over te zeggen. En het publiek groeit gestaag. Maar de verkoop valt -eerlijk gezegd- wel tegen. Het is ook erg moeilijk om het juiste publiek te bereiken.

2022/01/20

|

Johan Vanstraelen

Expo: New told dream

Expo: New told dream

Een kort verslagje en wat foto’s over de expo ‘New told dream’ van Art 27, je krijgt meteen ook weer zin in om wat kunst te gaan bezichtigen!

2021/06/25

|

Johan Vanstraelen