Kunsth.art blog - Tijd voor een eerste (piep-)klein feestje!

blog.art

Tijd voor een eerste (piep-)klein feestje!
2021-04-08 07:30

Tijd voor een eerste (piep-)klein feestje!

Back to the overview

We zijn nu een dikke maand online met Kunsth.art. Tijd om één en ander eens op te lijsten en te zien waar we staan. Ik kan al zeggen: het gaat goed!

Ik krijg uit vele hoeken fijne commentaren op het platform, maar ook goede tips waarmee ik alweer nieuwe zaken kan gaan bedenken om het hier nog beter en aangenamer te maken. Soms kies ik er toch voor om de goedbedoelde tips -voor even toch althans- links te laten. We zien wel waar we uitkomen.

De fotografen en schilders/tekenaars waren al goed vertegenwoordigd, maar ondertussen zijn er ook al kunstwerken uit de categorieën muziek en beeldhouwkunst! Daar zijn we heel blij mee… Meer van dat!

Tijd voor een eerste (piep-)klein feestje!

Maar de cijfers dus… Wel, ondertussen hebben 51 kunstenaars zich aangemeld op het platform. 23 daarvan hebben al hun kunstenaarsprofiel aangemaakt en zij hebben samen 57 kunstwerken actief staan op Kunsth.art.

Dat zijn fijne getallen om de eerste maand mee af te sluiten. Een klein vreugdekreetje is dan ook aan de orde. Natuurlijk zijn we nog maar pas begonnen en is er nog veel werk, maar desalniettemin mogen we toch even stilstaan met wat we op dit ogenblik al bereikt hebben…

Wat missen we nog? Wel, de schrijvers mogen zich natuurlijk ook altijd aanmelden. En nog belangrijker: het zou fijn zijn voor jullie, kunstenaars, als we ook meer publiek bereiken dat geintersseerd is in jullie mooie creaties!

Dat publiek probeer ik ook vooral aan te spreken op de sociale media (ook daar is Kunsth.art actief!) . Het publiek groeit daar gestaag. Op instagram (@kunsth.art) hebben we ondertussen al 253 volgers. Het facebook profiel (@kunsth.art.fb) doet het niet zo goed, daar zijn er nog maar 68 volgers. Ik heb wel de indruk dat er meer kunstenaars op instagram zitten dan op facebook, vanwege het visuele aspect. Op twitter (@kunsth_art) zitten we ook, maar dat platform leent zich niet zo goed voor hetgeen we doen. Daar zwijg ik dan voorlopig liever over :-)

Geduld! we moeten nog flink groeien… Volgende cijfer-update als we een half jaar bezig zijn.

Johan Vanstraelen

Back to the overview

Latest posts

Art meets Charity

Art meets Charity

‘Art meets Charity’ is een kunstveiling tvv BNI Foundation Belgium.

2022/07/10

|

Johan Vanstraelen

Een jaar is voorbij

Een jaar is voorbij

We zijn flink gegroeid, daar valt weinig slecht over te zeggen. En het publiek groeit gestaag. Maar de verkoop valt -eerlijk gezegd- wel tegen. Het is ook erg moeilijk om het juiste publiek te bereiken.

2022/01/20

|

Johan Vanstraelen

Expo: New told dream

Expo: New told dream

Een kort verslagje en wat foto’s over de expo ‘New told dream’ van Art 27, je krijgt meteen ook weer zin in om wat kunst te gaan bezichtigen!

2021/06/25

|

Johan Vanstraelen