Kunsth.art blog - Art virginity

blog.art

Art virginity
2021-04-30 13:59

Art virginity

Back to the overview

Ik heb het nooit onder stoelen of banken gestoken: de kunstwereld is relatief nieuw voor me. Dat wil daarom niet zeggen dat het me niet nauw aan het hart ligt. Zéker voor fotografie en muziek heb ik wel een zekere basis, maar al voor al de andere kunstvormen moet ik al erg veel moeite doen om een paar namen te kunnen noemen -shame on me!

Nochtans heeft me dat niet tegengehouden om Kunsth.art op te zetten. Ik vind dat het me zelfs in zeker zin eerder vooruithelpt omdat ik met kunst-maagdelijke ogen naar alles kan kijken. Al is het natuurlijk wel zo dat -puur zakelijk gezien- er me wel één en ander ontgaat. Zelfs recht voor mijn ogen gebeuren wat dingen die ik liever zelf had toegepast zodat het wat sneller op gang zou komen. Dàt is natuurlijk leergeld. Ik geloof er nog steeds hard in en wil het vooral veel tijd geven zodat het project een goede, stevige basis heeft om mee verder te kunnen.

Art virginity

Natuurlijk is er ondertussen al een fijne, kleine community gegroeid rond Kunsth.art. Daarom lijkt het me goed om jullie hulp in te roepen! Alle tips, links, boeken, documentaires, … zijn welkom! Stuur me door wat ik -volgens jou- zeker zou moeten gezien hebben. Ik sta open voor alle suggesties! Heb je een idee om me snel een aantal essentiële zaken bij te brengen? Laat het me weten! Ik sta te popelen om nieuwe dingen te ontdekken.

Eeuwige dankbaarheid komt jouw kant uit! Je kan me contacteren via het contactformulier op de site.

Johan Vanstraelen

Back to the overview

Latest posts

Art meets Charity

Art meets Charity

‘Art meets Charity’ is een kunstveiling tvv BNI Foundation Belgium.

2022/07/10

|

Johan Vanstraelen

Een jaar is voorbij

Een jaar is voorbij

We zijn flink gegroeid, daar valt weinig slecht over te zeggen. En het publiek groeit gestaag. Maar de verkoop valt -eerlijk gezegd- wel tegen. Het is ook erg moeilijk om het juiste publiek te bereiken.

2022/01/20

|

Johan Vanstraelen

Expo: New told dream

Expo: New told dream

Een kort verslagje en wat foto’s over de expo ‘New told dream’ van Art 27, je krijgt meteen ook weer zin in om wat kunst te gaan bezichtigen!

2021/06/25

|

Johan Vanstraelen