Kunsth.art blog - Een jaar is voorbij

blog.art

Een jaar is voorbij
2022-01-20 15:12

Een jaar is voorbij

Back to the overview

Kunsth.art bestaat nu één jaar. Hieperdepiep en hoera!

We zijn flink gegroeid, daar valt weinig slecht over te zeggen. En het publiek groeit gestaag. Maar de verkoop valt -eerlijk gezegd- wel tegen. Het is ook erg moeilijk om het juiste publiek te bereiken.

Dit gezegd zijnde, bevindt de site zich nog steeds in dezelfde fase als een jaar geleden. Met andere woorden, de site heeft meer geld nodig om een grotere, betere plek te worden. De inkomsten van de site komen nu niet van reclame, maar moeten komen van de verkoop van jullie werk. Dit is echter niet genoeg om de site draaiende te houden op dit moment. De jaarlijkse onkosten zijn nu nog steeds hoger dan de inkomsten. En daar zouden we toch minstens break-even moeten komen want op deze manier kan ik de site niet eeuwig live houden. 

Vergeleken met de meeste kunst-sites die je op het internet kunt vinden, is dit een kleine site. Maar het is altijd mijn droom geweest om zo’n kleine site groot te maken. Het gaat echter niet alleen om het geld. Als je een kunstenaar of curator bent en je wilt je inhoud online krijgen, dan is Kunsth.art iets voor jou. Je bent welkom om je inhoud hier te delen en te proberen te verkopen. 

Een jaar is voorbij

Ik heb geen zin om te beginnen met een abonnementskost, ik wil immers de drempel zo laag mogelijk houden. Daarom denk ik eraan om te beginnen met reclame op de site. op die manier genereren we toch wat inkomsten…

Laat me zeker weten of jullie daarvoor open staan!

Johan Vanstraelen

Back to the overview

Latest posts

Art meets Charity

Art meets Charity

‘Art meets Charity’ is een kunstveiling tvv BNI Foundation Belgium.

2022/07/10

|

Johan Vanstraelen

Een jaar is voorbij

Een jaar is voorbij

We zijn flink gegroeid, daar valt weinig slecht over te zeggen. En het publiek groeit gestaag. Maar de verkoop valt -eerlijk gezegd- wel tegen. Het is ook erg moeilijk om het juiste publiek te bereiken.

2022/01/20

|

Johan Vanstraelen

Expo: New told dream

Expo: New told dream

Een kort verslagje en wat foto’s over de expo ‘New told dream’ van Art 27, je krijgt meteen ook weer zin in om wat kunst te gaan bezichtigen!

2021/06/25

|

Johan Vanstraelen